dimecres, 13 d’abril del 2011

Taller de sabó artesanal i terapèutic

Aquest taller serà impartit per la Chela i ens endinsarà en les principals tècniques bàsiques per realitzar els nostres propis sabons personalitzats. Són sabons per a principiants, tècnica Melt & Pour
Sabó de Camamilla i Drena
Aquest sabó té propietats calmants, antiinflamatòries i sedatives per la camamilla i exfoliant suau per la civada. Les flors i la civada agreguen al sabó textura, removent brutícia i cèl·lules mortes i estimulant la capa nova de cèl·lules.
Sabó de Glicerina i Taronja
Aquest sabó vistós i decoratiu, de perfum exquisit, relaxant i dolç. La taronja serveix com a decoració no obstant això la pela dóna astringència al sabó.
Sabó d'Ametlles, Mel i Canyella
Exquisit sabó rústic i dolç. És suavitzant i emolent, la mel hidrata i alleuja la pell, humecta i inhibeix el creixement de bacteris mentre que les ametlles donen un toc rústic al sabó i funcionen com exfoliant. La canyella és un agent exfoliant, dóna un aroma penetrant i dolç com així també un bell color terrós.
Sabó de Calèndula
Sabó meravellós d'extractes secs i d'oli de calèndula amb propietats regeneradores i antiinflamatòries. Els seus ingredients fomenten la curació de ferides, cremades i teixits, suavitza i alleuja la pell seca i esquerdada
.


I també farem sabó en paper!!!!


2 comentaris:

Maria G ha dit...

Quin dia?
Jo vull venir!

Scrapmagic ha dit...

hola!
Estic peparant el calendari, pot ser el 7 de maig o el 11 de juny.T'aniré informant Maria

Si el vols anar mirant pots accedir tu mateixa on posa "calendari d'activitats al marge esquerra del blog

Salutacions